Find Out Portfolio

(La nostra oferta)

La nostra oferta està formada per activitats divertides, sofisticades, explosives, originals, trencadores i inclusives... una oportunitat per gaudir de noves experiències sense que tu hagis de fer res!

Des d'un inici tu podràs decidir si limites les possibilitats o et deixes anar del tot i que l'activitat sorpresa no tingui límit! A partir d'aquí només caldrà seguir les instruccions i descobrir què faràs. 0 sigui que...

Follow the rules and
Play & Find Out!

Un procés emocionant per viure una experiència espontània i sorprenent. Divertida, romàntica, apassionada, generosa, culinària, musical, aventurera, competitiva, arriscada, esportiva, cultural, històrica, col·laborativa... i tu decideixes el % que deixes a l'atzar. Acceptes el que et decideixi el destí o li donaràs algunes pistes?

A qui va dirigida?

Tothom és benvingut a Play&findout!

Ara bé, per la naturalesa de les activitats que oferim, inicialment, a Play&findout només acceptem persones majors d'edat tot i que estem treballant per tal d'oferir activitats infantils en un futur.

Persones amb discapacitats físiques

A Play&findout, volem contribuir a un món més just i inclusiu. Creiem que cal atendre tots els col·lectius. En aquest cas, treballem per poder oferir activitats adaptades sorpresa també a persones amb discapacitats físiques. El mercat actual no està gaire preparat per això i uns dels nostres reptes és aconseguir que pugueu gaudir i participar igual que la resta de persones. En ser l'oferta més limitada, de moment, les activitats adaptades només les podem oferir en la categoria blava (Esports i Aventura) i en cas que la petició no encaixi exactament o no tinguem oferta disponible, us informarem sobre les activitats més properes o semblants.

Activitats dog friendly

Una altra manera de col·laborar a fer un món més just i inclusiu és ajudant a fomentar el respecte entre tothom. En aquest cas, treballem per poder oferir activitats sorpresa també a les persones que vulgueu venir acompanyades amb el vostre gos. Perquè entenem que els nostres peluts també són família! En ser l'oferta més limitada, de moment, les activitats dogfriendly només les podem oferir en la categoria blava (Esports i Aventura) i en cas que la petició no encaixi exactament o no tinguem oferta disponible, us informarem sobre les activitats més properes o semblants.

Famílies amb menors

Els menors són totalment benvinguts si trieu la categoria Gastro experience (àpat sorpresa). Durant el procés de comanda, ens podreu indicar el nombre de menús infantils per adaptar-nos a les seves necessitats.