Findy Leaders

(Qui som?)

Molt iguals i alhora tan diferents!

Irina, Terrassa

“un terratrèmol” “és la de les idees” Amb el cor dividit entre Eivissa i Calella de Palafrugell La mou allò que tingui a veure amb l'adrenalina i l'esport: te la pots trobar fent snowboard, vies ferrades, kàrting o flyboard, com qui no vol la cosa. Fins i tot fa kayak amb el seu gos! Fan del sol i del mar... i de la bona teca! Incondicional de la música dels anys 80 i del country. Balla line dance!

+

Estrella, Sabadell

“una ment privilegiada” “és la dels números” Amb el cor dividit entre Xares (Galícia) i Calella de Palafrugell Gran espectadora d'obres de teatre, concerts de tot tipus de música i especialista en room escapes. Li agrada el pilates i relaxar-se. Fan de la muntanya... i de la bona teca! Li encanta visitar pobles i ciutats i conèixer la seva cultura i tradicions. Fa balls tradicionals i fins i tot toca la gaita!

Fa més de 25 anys, es van conèixer estudiant Ciències Empresarials i van seguir juntes fent Administració i Direcció d'empreses. Són amigues des d'aleshores. Sempre han estat unides per un afany d'organitzar activitats, de divertir-se i de fer que la gent del seu voltant es diverteixi. A la seva exigència, perfeccionisme, voluntat, tossuderia (hem de confessar que són Virgo!) només cal afegir unes dosis de sentit de l'humor, d'alegria per la vida i un punt de bogeria per formar la combinació perfecta. Fa més de 10 anys ja van muntar una plataforma d'organització d'activitats (es deien Plat Fort!) però la cosa va quedar aquí.... I ara, tocava fer-la grossa: era un tema pendent. I aquí estan, amb la il·lusió de presentar-vos la més inèdita cistella d'activitats sorpresa per a totes i tots vosaltres !