Find Out FAQs

(Preguntes freqüents)

Tens algun dubte? Us hem preparat un conjunt de preguntes freqüents i la seva resposta, per si us poden ajudar a resoldre dubtes.

+

Què significa Play&findout?

Play&findout és una manera diferent de plantejar-nos la vida en termes d'oci i de temps lliure. És un procés divertit d'encarregar una activitat sorpresa amb l'emoció i la intriga de no saber què faràs fins uns dies abans. Un dels nostres lemes és Happiness is not a destination, it's a way of life! Juga, riu, gaudeix i deixa't sorprendre! Per això ens agrada dir... be different, play different. Vols jugar amb nosaltres? Doncs segueix les instruccions i descobreix què t'espera! Això és Play&findout.

+

Puc fer un Find Out jo sol?

I tant! Play&findout està preparat per a tothom ! Gent que va sola, en parella, en grup... tothom hi té cabuda i tothom hi és superbenvingut.

+

Els menors hi poden participar?

Per la naturalesa de les activitats que oferim, a Play&findout només acceptem persones majors d'edat tot i que estem treballant per tal d'oferir activitats infantils en un futur. Ara bé, els menors són benvinguts en l'Àmbit Gastro experience (àpat sorpresa). En tot cas, ens podreu indicar el nombre de menús infantils per adaptar-nos a les seves necessitats.

+

A què ens referim quan parlem d'activitats adaptades?

Per fer un món més just i inclusiu cal atendre tots els col·lectius. En aquest cas, treballem per poder oferir activitats sorpresa també a persones amb discapacitats físiques. El mercat actual no està gaire preparat per això i uns dels nostres reptes és aconseguir que pugueu gaudir i participar igual que la resta de persones. En ser l'oferta més limitada, de moment, les activitats adaptades només les podem oferir en la categori blava (Esports i Aventura) i en cas que la petició no encaixi exactament o no tinguem oferta disponible, us informarem sobre les activitats més properes o semblants.

+

Puc venir amb el meu gos?

Per fer un món més just i inclusiu cal atendre tots els col·lectius i fomentar el respecte entre tothom. En aquest cas, treballem per poder oferir activitats sorpresa també a les persones que vulgueu venir acompanyades amb el vostre gos. Perquè entenem que els nostres peluts també són família! En ser l'oferta més limitada, de moment, les activitats dogfriendly només les podem oferir en la categoria blava (Esports i Aventura) i en cas que la petició no encaixi exactament o no tinguem oferta disponible, us informarem sobre les activitats més properes o semblants.

+

Hi ha alguna política de cancel·lació?

Com a norma general, Play&findout, SL no efectuarà cap cancel·lació. Ara bé, es reserva el dret de cancel·lar qualsevol activitat si el motiu de la cancel·lació és per causes alienes a l'organització com poden ser la força major o la cancel·lació per part del proveïdor del servei per condicions climatològiques adverses. En aquests casos, s'oferirà al client la possibilitat de fer l'activitat en una nova data o bé de rebre la devolució de l'import pagat.

+

Puc cancel·lar o modificar la comanda?

Un cop pagada l'activitat l'equip de Play&findout posem tota la maquinària en marxa; per tant, no es pot ni cancel·lar ni modificar. Durant el procés de comanda, sí que es pot modificar.

+

L'activitat es farà en un entorn COVID-free?

Com no podia ser d'una altra manera, aquesta és una mesura que ens prenem molt seriosament. En el cas concret de pandèmia o similar, el proveïdor amb qui treballem es declara responsable de complir amb la normativa vigent en cada cas i de garantir les mesures higièniques i sanitàries necessàries per tal que l'activitat es pugui desenvolupar amb total seguretat.

+

Com puc rebre novetats, informació i avantatges de Play&findout?

A la mateixa app, tens a disposició l'apartat de Notícies on anirem informant de novetats, curiositats, sorpreses i altra informació rellevant. També rebràs notificacions personalitzades a través de l'app. I, si ens segueixes a Instagram i/o Facebook estaràs al dia de tot!

+

Quins llocs i dates puc escollir?

Les activitats que oferim són totes a Catalunya. Durant el procés de comanda seleccionaràs la data en què vols fer l'activitat i et demanarem des de quina població voldràs sortir (població origen) i el número de quilòmetres que estàs disposat a desplaçar-te. Les activitats poden ser d'un dia sencer o parcial. Podràs indicar la franja horària d'inici d'una activitat determinada (abans de les 8 am, matí, migdia, tarda, vespre, nit o indiferent).

+

Quan sabré quina activitat sorpresa em toca i què inclou?

Caldrà tenir paciència! Aquí rau l'emoció! Hem vingut a divertir-nos en el procés i descobriràs quina serà la teva activitat i tots els detalls uns dies abans de la data a través de les notificacions de l'app. Concretament, coneixeràs el teu destí 48 hores abans de la data assenyalada, tot i que hauràs rebut algunes pistes una setmana abans! Això sí, durant el procés de comanda, hauràs pogut seleccionar categories i limitar allò que saps segur que no vols. El que sí que podem garantir és que serà original i de qualitat contrastada.

+

Com sabré si he d'anar equipat o preparat d'alguna manera?

Per això no cal patir! Ho tenim tot controlat. Tots els detalls els trobaràs en el missatge que rebràs uns dies abans. Aniràs rebent notificacions a través de l'app cada vegada que t'haguem de donar informació.

+

Cal dur algun tipus de documentació?

Per això no cal patir! Ho tenim tot controlat. Tots els detalls els trobaràs en el missatge que rebràs dies abans. Aniràs rebent notificacions a través de l'app cada vegada que t'haguem de donar informació.

+

Què hem de dir o ensenyar quan arribem al lloc?

Sabràs l'activitat sorpresa que t'ha tocat en el missatge detallat que rebràs uns dies abans a través de les notificacions de l'app. En aquest mateix missatge et donarem les instruccions sobre què cal dir o ensenyar el dia de l'activitat, en cas que sigui necessari.

+

Em pot tocar fer un llarg desplaçament fins el lloc de l'activitat?

Això ho decidiràs durant el procés. Primer indicaràs un punt de referència (població origen des d'on sortiràs) i després el número de quilòmetres que estàs disposat a desplaçar-te. Així doncs, faràs l'activitat en el radi d'acció resultant. Tot i així, si seleccioneu un màxim de 30 quilòmetres, entendrem que no voleu desplaçar-vos i intentarem oferir-vos l'activitat a la mateixa població d'origen sempre que sigui possible.

+

Si repeteixo Find Out, faré una activitat diferent?

I tant! Ho tenim preparat de manera que, com que sabrem tot allò que ja has fet anteriorment amb Play&findout, aconseguirem que no repeteixis.

+

Alguna activitat requereix algun tipus d'assegurança?

A través dels proveïdors amb els quals treballem, els nostres clients queden coberts per una assegurança en cas que hi pugui haver algun incident durant el desenvolupament de l'activitat.

+

Feu activitats de més d'un dia?

De moment hem acotat la nostra oferta a activitats d'un matí, migdia, tarda, vespre, nit o dia sencer. Però seguirem treballant per poder –més endavant- oferir-vos activitats de més d'un dia.

+

Com ens podem desplaçar?

De moment, només podem recomanar-vos que disposeu de transport privat per accedir al lloc de l'activitat sorpresa. En alguns casos, segur que hi podreu arribar en transport públic o a peu. Ho haureu de verificar quan sapigueu el destí. Però actualment, tot i que treballarem per poder-ho oferir en un futur, no disposem de servei de transport porta a porta. Tot i així, si seleccioneu un màxim de 30 quilòmetres, entendrem que no voleu desplaçar-vos i intentarem oferir-vos l'activitat a la mateixa població d'origen sempre que sigui possible.

+

Què és la Highway to... ? De què serveix agafar-la?

És la part destinada als més valents. També n'hi diem Juga fort! N'hi ha de dos tipus: 1) la BLIND MODE. La pots triar en lloc de seleccionar una categoria d'activitat. Dirigida als més valents de tots! Vas totalment a cegues, no pots triar res de res i te la jugues al 100%. Efecte sorpresa total! Això vol dir que l'activitat sorpresa pot ser de qualsevol categoria i sense límits! 2) la SEMIBLIND MODE. Després de seleccionar la categoria d'activitat que voldries fer, si totes les opcions t'agraden i vols amplificar l'efecte sorpresa, agafa aquesta drecera. Aquí també ets valent, però no tant! Sabràs la categoria però no podràs triar tipologies ni limitar res. En tot cas, també jugues fort i l'efecte sorpresa serà gran! De totes maneres, com en tot procés de comanda, sempre seleccionaràs el preu, el dia, la població des d'on sortireu i els quilòmetres que esteu disposats a desplaçar-vos. Això si, aquest opció no et donarà cap pista 7 dies abans. La primera i última notificació és directament a les 48 hores! Ja sabeu... el món és dels valents! Animeu-vos-hi!

+

Quina diferència hi ha entre seleccionar totes les tipologies i fer una Highway to... ?

Bàsicament hi ha dues diferències: en primer lloc, si vas per la via de Highway to... no podràs utilitzar els Finder limits i la segona és que no rebràs pistes una setmana abans sinó que directament rebràs la primera notificació 48h abans de la data assenyalada.

+

Què són els Finder limits?

Són una manera de garantir que totes les teves necessitats i preferències queden cobertes. Com es fa? Molt fàcil. Trobaràs una sèrie de factors que hauràs de graduar de mínim a màxim segons t'interessi.

+

Què passa si no m'agrada algun tipus d'activitat?

Durant el procés de comanda, a través de la part de joc (Play), podràs decidir quina categoria d'activitat vols fer; després triaràs una o més tipologies dins la categoria escollida i, finalment, tens els Finder limits per limitar les teves preferències i gustos. Ho tenim tot pensat! Tot i així esperem encertar-la i que et toqui una activitat que t'encanti!

+

Què passa si tinc vertigen?

En cas que tinguis vertigen o no vulguis fer esforç físic o hi hagi algun aspecte que vulguis limitar, tens a disposició els Finder limits per assegurar-te que allò que no vols ho tinguem en compte, i així no correm el risc que et toqui fer una activitat que no et va bé.

+

Què passa si algun usuari té necessitats especials?

Si tu o algú del teu grup té algun tipus de necessitat especial (mobilitat reduïda o algun tipus de discapacitat) et demanarem que ho especifiquis durant el procés per tenir-ho en compte a l'hora d'assignar-vos l'activitat sorpresa. Volem que tothom hi tingui cabuda! Recorda que, de moment, només tenim oferta d'activitats adaptades a la categoria de Say yes to new adventures tot i que seguim treballant per ampliar-la a la resta de categories.

+

Puc fer un Find Out estant embarassada?

Si tu o algú del teu grup està embarassada o en un estat que no li permeti fer algun tipus d'activitat, no l'has de seleccionar. En aquest cas, no et recomanem cap opció de Drecera (Highway to...) atès que no filtra ni limita cap aspecte de les activitats que s'ofereixen.

+

Per què l'àmbit Gastro experience va a part?

Perquè la teca és la teca! I et volem oferir un àpat singular i únic en un lloc que no oblidaràs. Fins i tot podria arribar a incloure una activitat associada. Però ja saps... això és sorpresa! Ah, i recorda que aquí podeu venir acompanyats de nens i nenes!

+

Quina diferència hi ha entre un Gastro experience i un Extra gastro?

El Gastro experience significa que la teva preferència és anar a fer un bon àpat. La teca és la teca! Per tant, trobarem, per a tu, una oferta única i irrepetible. En canvi, l'Extra gastro és una opció addicional que oferim al final del procés de comanda en cas que vulguis afegir un àpat a l'activitat sorpresa que et tocarà. A més, garantim que l'Extra gastro serà a un lloc proper a l'indret on has realitzat l'activitat.

+

Si trio un Extra gastro m'hauré de desplaçar?

Ho tenim tot sincronitzat! Disposem de restaurants seleccionats a prop de les activitats, així que farem tot el possible per tal que no us hagueu de desplaçar més del necessari. Et garantim que el lloc quedarà relativament a prop de l'activitat que faràs.

+

Si trio un Extra gastro quan sabré on aniré?

Si has triat un Extra gastro com a complement a la teva activitat sorpresa, doncs .... també serà sorpresa! Descobriràs on faràs l'àpat en el mateix moment en què descobriràs on vas a fer l'activitat. Intriga i emoció fins al final!

+

Què passa si tinc intoleràncies o al·lèrgies alimentàries?

Si has encarregat una activitat Gastro experience, en cas que tinguis qualsevol tipus d'intolerància alimentària o et decantis per opcions veganes, vegetarianes o altres, tindràs l'oportunitat d'indicar-ho i ens encarregarem que siguis ben servit!

+

Per què hi ha preus tan diferents?

El ventall de preus que oferim són diferents perquè les activitats també són molt variades. No és el mateix fer l'activitat de la teva vida que passar una jornada diferent; o sou un grup gran a fer un regal a algú que s'ho mereix, o has de quedar molt bé! O vols fer un regal de categoria o vols fer una activitat per no oblidar mai ... La varietat està servida!

+

Què és i a què es destina l'arrodoniment solidari?

A Play&findout tenim la filosofia que cal viure la vida, gaudir-la al màxim, jugar molt i ser feliços. I la felicitat també s'aconsegueix sentint-se bé amb un mateix ajudant a fer un món millor. Per això, en el moment de fer el pagament de la vostra activitat, us oferim la possibilitat d'acceptar l'arrodoniment solidari. És un petit esforç que, sumat al de tots, pot arribar a resultar de gran ajuda. Generositat i solidaritat són valors fonamentals! Amb la teva donació ajudaràs l'Hospital Amic de Sant Joan de Déu que es dedica a fer activitats diverses per fer més amena l'estada a l'hospital dels infants i les seves famílies, i n'estareu informats en tot moment.

+

Com puc aconseguir algun tipus de descompte?

Tindràs l'oportunitat d'aconseguir codis descompte sobretot a través de les xarxes socials. Segueix-nos a Instagram i a Facebook, que no pararem de sorprendre-us! També, de tant en tant, podria ser que us sorprenguem... però encara no podem explicar-ne el secret...

+

Si tinc un codi descompte, com el puc aplicar?

Play&findout t'oferirà, en ocasions especials, codis descompte. Quan en tinguis algun, l'hauràs d'activar des de l'app, i, quan facis una compra, en el moment del pagament tindràs l'opció d'aplicar-lo. Tots els teus codis descompte els tindràs carregats al teu perfil de forma automàtica, així no t'hauràs de preocupar de res. Tingues en compte que els codis descompte no s'acumulen.

+

Puc regalar un Find Out?

I tant! A l'inici del procés de comanda, se't demanarà si l'activitat és per gaudiment propi o és per fer un regal. Només caldrà que ens indiquis per quantes persones adultes vols fer el regal i quin preu et vols gastar. Així de fàcil! Comoditat, senzillesa i rapidesa per sobre de tot! I garantia d'originalitat! Què més vols?

+

M'han regalat un Find Out, què he de fer?

Si t'han regalat un Find Out, esperem que el gaudeixis molt! Només has de tenir instal·lada l'app, activar el codi regal i seguir els passos de fer un Find Out. Al final de tot, en el moment de pagament, no hauràs de pagar res. Això sí! T'oferirem una opció addicional per si és del teu interès: afegir un Extra gastro per si vols arrodonir l'activitat amb un bon àpat (si no has triat Gastro experience, és clar!)

+

M'han regalat un Find Out, com sé quan caduca?

El més important és que gaudeixis de l'activitat sorpresa... Per tant, fes-la quan trobis el moment adient! No caduca!

+

Què faig si tinc més dubtes?

Si tens més dubtes i la cerca no te'ls ha resolt, potser et pot ajudar el Findy Help a través de l'apartat Contacta, de la nostra web o app.